BOVAG

BOVAG-jubilieumtaart

Disclaimer

BOVAG verrast 75-jarigen met speciale BOVAG-jubilieumtaart

datum: 06-05-2005

Op 6 mei 1930 werd de BOVAG opgericht in Utrecht. De belangenorganisatie, nu gevestigd in Bunnik, viert zijn 75-jarige jubileum met o.a. een ludieke taartenactie. Alle inwoners uit Bunnik en Utrecht die ook op 6 mei 75 jaar worden, krijgen van de belangenorganisatie voor de mobiliteitsbranche een unieke BOVAG-jubileumtaart.

De eerste BOVAG-jubileumtaart werd al door Herme Bruin, directeur verenigingsbeleid van BOVAG, uitgereikt aan mevrouw Gerritje Mulder uit Utrecht. Compleet verrast nam de geboren en getogen Utrechtse de BOVAG-taart in ontvangst. Gerritje Mulder: Ik heb zelf tot mijn 70^ste jaar getoerd in mijn auto naar Duitsland en België. Mobiel zijn is prachtig en een groot voorrecht.

Aanmeldingen

Iedereen uit Bunnik en Utrecht die op 6 mei 75 jaar is geworden, komt voor de BOVAG-jubileumtaart in aanmerking. Het enige dat ze hiervoor hoeven te doen is een geldig (legitimatie)bewijs op te sturen, voorzien van de geboortedatum. Ook dient er een bewijs te worden meegestuurd met daarop het huidige adres. Vanzelfsprekend dient ook een telefoonnummer of e-mailadres te worden meegestuurd. Aanmelden kan tot 28 mei per fax (030 2444090) of e-mail (hanneke@jansenjager.nl).

BOVAG
BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden . De organisatie bestaat uit elf afdelingen die worden gevormd door personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-, autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations.