Politie Zeeland


---


W-2514-2005 Vernieling aan auto

Vrijdag tussen 00.30 en 07.30 uur werden aan een auto in de Koningin Beatrixlaan in Vrouwenpolder vernielingen aangericht.
Er werd een band lekgestoken en met een scherp voorwerp werd een kras in de lak aangebracht. Het schadebedrag is niet bekend.


W-2515-2005 Aanrijding in Vlissingen

Op de kruising Paul Krugerstraat / Van Dishoeckstraat in Vlissingen vond vrijdag om 11.05 uur een aanrijding plaats.
Een 55-jarige, uit Heinkenszand afkomstige, bestuurder van een vrachtwagencombinatie reed over de Van Dishoeckstraat. Op de kruising sloeg hij rechtsaf maar nam de bocht te ruim. Hierdoor ontstond tussen hem en een tegemoetkomende 26-jarige Vlissingse automobilist een aanrijding waarbij de personenauto beschadigd raakte.


O-2516-2005 Diefstal uit auto's

Tussen woensdag 09.00 en vrijdag 10.15 uur werden in Goes enkele auto's opengebroken.
Het betreffen een auto op het Stationspark en een auto op het Molenplein. Uit beide auto's werd geluidsapparatuur met onbekende waarde weggenomen.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.