Politie Groningen

Persberichten vrijdagmiddag 6 mei 2005

Provincie Groningen 06-05-2005 -

Onnen: bromfietser gewond bij ongeval
Bij een verkeersongeval aan Felland in Onnen is vrijdagmiddag een 16-jarige bromfietser gewond geraakt. Het slachtoffer reed vanaf een uitrit de straat op en zag daarbij een naderende auto, bestuurd door een 67-jarige vrouw uit Glimmen, over het hoofd. De bromfietser werd aangereden en kwam te vallen. Hij is met beenletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Bourtange: automobiliste gewond bij éénzijdig ongeval
Een 44-jarige automobiliste uit het Duitse Dersum is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een éénzijdig verkeersongeval aan de Vlagtwedderstraat in Bourtange. De vrouw reed in de richting Bourtange en kwam in een flauwe bocht met de auto in de berm terecht. Na een stuurcorrectie verloor ze de controle over de auto en botste tegen een boom. Het slachtoffer kwam bekneld te zitten in de zwaar beschadigde auto en moest door de brandweer worden bevrijd. De vrouw is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Haar auto is door een berger afgevoerd.

Veendam: verloren medicijnen
Een 56-jarige vrouw is vrijdagmiddag in het centrum van Veendam vermoedelijk de Promenade een tweetal soorten medicijnen verloren. Het gaat om 21 tabletten/capsules van het medicijn Seroguel (100 mg) en 7 tabletten/capsules van het medicijn Triptizol (50 mg). Beide medicamenten behoren tot de groep anti-psychotica en kunnen bij onoordeelkundig gebruik schadelijk zijn voor de gezondheid. De medicijnen zitten in een boodschappentas van de C1000 en zijn verpakt in doosjes van een apotheek in Muntendam. De vinder wordt verzocht de medicijnen af te leveren bij een apotheek of op het politiebureau.