Gemeente Wieringen

Bekendmakingen

Aanlegvergunningen (6 mei 2005)

A. Verleende aanlegvergunning verzonden 6 mei 2005:
* het realiseren van tuinwallen op het perceel Noorderbuurt 3.

B. Gedeeltelijk verleende en geweigerde aanlegvergunning verzonden 6 mei 2005:
* voor het realiseren van tuinwallen, fruitbomen en authentieke struiken op het perceel Elft 93 is aanlegvergunning verleend, voor het verbeteren/veranderen van de bodem op het perceel Elft 93 is geen aanlegvergunning verleend.

C. Geweigerde aanlegvergunning verzonden 6 mei 2005:
* het realiseren van een geluidswal en vijver op het perceel Elft 88.

Tegen de genoemde beschikkingen kan door belanghebbenden binnen 6 weken na datum publicatie een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef.

Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat er geen gebruik mag worden gemaakt van de verleende beschikking. Als u wilt beletten dat er wordt gebouwd of gesloopt moet u, naast het indienen van een bezwaarschrift, direct een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de president van de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 252, 1800 AC Alkmaar.

Voor meer inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Grondgebiedzaken, mevrouw G. van Deutekom-de Lepper, tel. 0227-594381 (doorkiesnummer).

Hippolytushoef, 6 mei 2005 Drs. J. Wittink, secretaris Drs. T.J. Lont, burgemeester