BEURSKLACHT
http://www.beursklacht.nl

Informatiemiddag 7 mei Beursklacht en Payback

Op 7 mei a.s. organiseert Beursklacht en de Vereniging Payback in Maarssen, een informatiemiddag inzake collectieve akties aangaande effectenlease, in samenwerking met verschillende advocaten.

Beursklacht en Payback willen door middel van collectieve akties, in de vorm van gezamenlijke rechtszaken, ervoor zorgen dat bedrijven zoals Aegon / Fortis-Groeivermogen / Fortis-Defam / Dexia / Levob / DSB, verantwoording afleggen voor hun aandeel in de lease-affaires. Door de samenwerking van Beursklacht, Payback en advocaten vormt er zich een bundeling van specialismen, kennis en ervaring, waardoor een sterk blok gevormd wordt. De door Payback en Beursklacht geselecteerde advocaten hebben hun sporen in de rechtzaal inzake effectenlease ruimschoots verdient.

Ook zal er tijdens de middag gesproken worden over de Dexia problematiek en ons standpunt in dit geheel. Het schikkingsvoorstel van de heer Duisenberg is nog geen definitief voorstel. De leden van de stichting Leaseverlies worden al wel gevraagd om te stemmen. Echter bij het stemmen op het voorstel moet men met een aantal zaken rekening houden. Indien er geen stem wordt uitgebracht, wordt dit gezien als een ja-stem. Ook zijn op individueel niveau nog veel zaken onduidelijk. Hoewel het om details gaat, zijn deze zaken wel van belang. Deze details kunnen net het verschil uitmaken of men wel of niet in aanmerking komt voor het schikkingsvoorstel. Het is daarom belangrijk om een goede afweging te maken of men wel of niet voor het schikkingsvoorstel gaat stemmen.

Door de middag heen, welke start om 14.00 uur, ontvangt u informatie inzake de collectieve akties, werkwijze van de akties, status van de verschillende akties en achtergrondinformatie van de verschillende sprekers, gepresenteerd door degene verantwoordelijk. Tussentijds is er gelegenheid voor alle aanwezigen om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 7 mei 2005, in

Pim Jacobs Theater, Harmonieplein 4, Maarssen. De zaal is om 13.30 uur open.

Voor de redactie: Meer info via emailadres: info@beursklacht.nl / info@pay-back.nl of via telefoonnummer: 0900 - 2552248


04 mei 05 15:27