Ingezonden persbericht



Prinses maxima is leukste moeder van nederland

Hilversum, 4 mei- Speciaal voor moederdag heeft Noordzee 100.7 FM een onderzoek laten uitvoeren door Maurice de Hond naar de leukste bekende moeder van Nederland. Daaruit blijkt dat ons eigen koningshuis hoge ogen gooit. Prinses Maxima eindigt op één met maar liefst 41% van de stemmen en ook prinses Marilène scoort hoog met 26%.

Op nummer twee in de lijst staat Wendy van Dijk met 30%. Verder komen we namen als Daphne Deckers, Leontien Borsato en Irene Moors tegen. Hekkensluiter is Patty Brard met een schamele 1%.

Op zaterdag 7 mei organiseert Noordzee 100.7 FM in samenwerking met Coebergh een pré-moederdagparty om de leukste moeders van een aantal Noordzee 100.7 FM luisteraars in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd willen we heel graag weten wat de meest gênante ervaring van de luisteraars met zijn of haar moeder is. Daarmee maakt een luisteraar en zijn of haar moeder kans op de superhoofdprijs: Een geheel verzorgd beautyweekend in Monaco met een verblijf in Hotel de Paris.

Uit alle inzendingen maakt Winston Gerschtanowitz in zijn radioprogramma 'Winstons Weekend' een top 5 van de leukste, grappigste en meeste gênante ervaringen bekend. Op moederdag wint de nummer 1 het geweldige beautyweekend in Monaco.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station van Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International. //// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,