Digitale Gemeente Houten

Groots tentfeest met Dj Chuckie

maandag 11 april 2005 - Bron: JC Chipolata

Op zaterdag 7 mei organiseert Chipolata een dansevenement voor jongeren onder de noemer ChipoXXL Spring Edition in de feesttent op het voormalig Spilterrein bij Het Rond. De Dj line up van dit dansfeest liegt er niet om.

Hoofdact is Dj Chuckie. Deze Dj is bekend van RMXCRW en uitgeroepen tot Best Urban Dj van 2005. Dj Chuckie is afgelopen seizoen al een keer in Chipolata geweest en op veler verzoek is hij weer terug in Houten. Naast Chuckie staan Dj Svenson, bekend van Svenson&Gielen en Dj Jochen Miller resident DJ van de the Matrixx op het programma. Ook MC Mighty Mike komt naar Houten voor zijn on stage performance.

Naast deze internationaal bekende artiesten zijn ook onze eigen Houtense talenten van de partij. Het programma wordt namelijk aangevuld met het R&B Dj duo TnT the Dj and Doggy, Dj Danny J., Dj Element en Dj Nico.nl.

Dit evenement mag je gewoon niet missen! Het feest is van 14.00 uur tot middernacht. Kaarten zijn 10,- in de voorverkoop en 15,- aan de deur. Kaarten zijn vanaf woensdag 13 april verkrijgbaar bij Musicstore, Ed Baak en Chipolata. Meer informatie op www.zinineenfeestweek.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).