TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 04-05-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 7 mei
Radio 2 - 16.00 uur

JAN SMIT 'GEWOON' OP BEZOEK BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Presentator Hadassah de Boer ontvangt weer de meest uiteenlopende artiesten in TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 7 mei a.s.

Jan Smit, de 19-jarige zanger/entertainer uit Volendam, treedt op. Op vrijdagavond is hij nog te zien in z'n eigen soap Gewoon Jan Smit, zaterdag komt Jan Smit gewoon optreden in TROS MUZIEKCAFÉ. Hij heeft net een nieuw album uit, waarvoor hij een groot gedeelte de tekst en muziek zelf heeft geschreven. Of zijn talenten ook daar liggen, is zaterdag te horen tussen 16.00 en 18.00 uur op Radio 2.

Chely Wright is een zeer vaak onderscheiden country singer/songwriter uit Kansas, die avonden achtereen volle zalen trekt in onder andere Nashville. Ook zij heeft een nieuw album uit en dat zal TROSMUZIEKCAFÉ-liefhebbers zaterdag a.s. zeker niet ontgaan.

Venice, de Amerikaanse vocal groep van de heren Lennon, heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Aan het begin van hun concerttour door Nederland komen zij voor de tweede keer in het TROS-radioprogramma optreden.

Hallo Venray leek van de podia verdwenen, maar is nu weer helemaal terug. Het negende album van deze van oorsprong Haagse gitaarband is uit: droge gitaar rock op een mooi ingetogen en gevoelige wijze weergegeven. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden van deze band.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS