PERSBERICHT - 2005-05-06

Navigator: nieuwe glossy reisgidsenserie van ANWB

Een glossy uitstraling en een grote toegankelijkheid in het gebruik. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe Navigator reisgidsenserie, die de ANWB deze maand uitbrengt. In deze eigentijdse reisgids kan men zowel lekker lezen en bladeren als snel relevante informatie vinden. In de serie zijn gidsen verkrijgbaar over een stad of een land. Er zijn nu acht titels verkrijgbaar, begin 2006 komen er nog negen bij.

Waar in Australië kan je het voedsel van de Aboriginals proeven? En wat staat er zoal op de menukaart in de Franse keuken? Hoe lang duurt de treinreis tussen de Canadese steden Toronto en Montréal? En hoe zit het met het openbaar vervoer in Italië? Wat zijn de beste winkelgebieden in Barcelona? En waar moet ik beslist shoppen als ik in Parijs ben? Dit en nog heel veel meer is te vinden in de nieuwe reisgidsenserie ANWB Navigator.

Eigentijds
ANWB Navigator combineert een glossy uitstraling met een grote toegankelijkheid. Naast traditionele onderwerpen als geschiedenis en bezienswaardigheden biedt ANWB Navigator nog veel meer. Bijvoorbeeld informatie over shoppen, hoe het openbaar vervoer werkt, fotos van restaurants en hotels, locatiekaartjes per hoofdstuk en leuke artikelen over het leven in.

Plastic tabs zorgen voor groot gebruiksgemak. Namelijk, de verschillende hoofdstukken, zoals bijvoorbeeld wat te zien, eten & slapen, onderweg en wat te doen beginnen ieder bij een gekleurde tab.

Stad en land
In de serie zijn gidsen verkrijgbaar over een land of stad. De volgende titels zijn verkrijgbaar: Australië, Barcelona, Canada, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Parijs en Spanje. Begin 2006 wordt de serie met 9 titels uitgebreid. Te weten, Londen, New York, Rome, Duitsland, Toscane/Florence, Provence, Ierland, Portugal en Schotland. Voor 2007 staan onder meer de titels China, Thailand en Nieuw-Zeeland gepland.

De ANWB Navigator gidsen zijn begin mei 2005 verkrijgbaar vanaf 22,95 bij alle ANWB-winkels, bij boekhandels en warenhuizen en te bestellen via anwb.nl.

Noot voor de redactie,