Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (07/05)

BERGEN OP ZOOM, 7 mei 2005

Diefstal auto
BERGEN OP ZOOM: Vrijdagnacht is een auto gestolen vanaf de Noordsingel. Het betreft een groene Jaguar Sovereign met het kenteken 97-FP-ZV.

Diefstal uit personenauto
BERGEN OP ZOOM: Vrijdagnacht is er ingebroken in een personenauto die geparkeerd stond aan het Narcissenveld. Een ruitje is vernield waarna de daders in de auto konden komen. Het dashboard is vernield en een autoradio-/CD-speler is meegenomen.

Politie treft harddrugs aan
HOEVEN: De politie heeft een 26-jarige inwoner van Etten-leur aangehouden op de St. Bernardusstraat. De politie controleerde de personenauto van de man en trof ongeveer 250 gram amfetamine en 8 kleine en grote flessen GHB aan. De man is aangehouden en inverzekering gesteld. Op het moment van de controle stond er ook een andere personenauto geparkeerd op de St. Bernardusstraat met daarin een tweetal personen. De politie controleerde eveneens deze twee inzittenden, een 24 jarige en een 18-jarige inwoonster van Etten-Leur. In de auto werd een tweetal flesjes met GHB aangetroffen. Dit tweetal is aangehouden en na verhoor met een proces-verbaal weer heengezonden. Alle harddrugs zijn inbeslaggenomen en vernietigd.

Poging inbraak cafe
SCHIJF: In een café aan de Achtmaalsebaan is vrijdagnacht getracht in te breken. Met grof geweld werd de voordeur vernield en het cilinderslot verbroken. De daders zijn echter niet binnen kunnen komen.

Politie treft hennep aan
BERGEN OP ZOOM: De politie heeft naar aanleiding van binnengekomen informatie een onderzoek ingesteld naar de aanwezigheid van hennep in een tweetal panden in Roosendaal. Vrijdag werd huiszoeking verricht in een tweetal panden aan de Spoorstraat. In de panden trof de politie ruim 45 kilo hennep aan. Er was op dit moment niemand in de panden aanwezig. Een nader onderzoek wordt ingesteld. In een personenauto aan de Kalsdonksestraat trof de politie vrijdagavond ruim 4 kilo henneptoppen aan. De eigenaar, een 23-jarige inwoner van Roosendaal, is aangehouden en inverzekering gesteld.

Politie houdt auto-inbreker aan
ROOSENDAAL: De politie heeft zaterdagochtend een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd op heterdaad aangehouden nadat een oplettende politieagent had gezien dat hij een ruitje insloeg van een personenauto op de Stoopstraat. De man is aangehouden en inverzekering gesteld.van een auto insloeg op de Stoopstraat.

Auteur: Nicolette Bovenhorst