Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout (07/05/05)

OOSTERHOUT NB, 7 mei 2005

Man aangehouden na vernieling en bedreiging

WAALWIJK: In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 04.00 uur kreeg de politie een melding van onenigheid in een woning in de Dr. Kuijperlaan. Ter plaatse trof de politie de bewoonster, een 39-jarige vrouw uit Waalwijk, aan. De vrouw verklaarde dat haar partner, een 40-jarige man uit Waalwijk, door het lint was gegaan en diverse vernielingen had gepleegd in de woning. Ook zou de man de zoon van de vrouw, een 20-jarige Waalwijker, hebben bedreigd. De politie hield de man daarop aan. Hij is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten.

Man aangehouden terzake huiselijk geweld

WERKENDAM: De politie hield zaterdag 7 mei omstreeks 09.00 uur een 50-jarige man uit Werkendam aan. De man meldde zich op het politiebureau, nadat hij gehoord had dat zijn vrouw, een 29-jarige vrouw uit Werkendam, aangifte tegen hem had gedaan van zware mishandeling en bedreiging. Het stel had in de nacht van vrijdag op zaterdag ruzie gekregen, waarbij over en weer klappen waren gevallen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Man aangehouden terzake huiselijk geweld

WASPIK: De politie hield vrijdag 6 mei omstreeks 17.30 uur een 50-jarige man uit Waspik aan op verdenking van huiselijk geweld. De man zou zijn 34-jarige echtgenote hebben bedreigd. Ook zou hij diverse vernielingen aan de woning van het echtpaar hebben gepleegd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Inbraak in kapsalon

WAALWIJK: Tussen vrijdag 6 mei 22.00 uur en zaterdag7 mei 08.30 uur is ingebroken in een kapsalon in De Els. Er werd niks weggenomen.

Politie houdt alcoholcontrole

GILZE: De politie hield in de nacht van vrijdag 6 mei op zaterdag 7 mei tussen 00.00 uur en 01.30 uur een alcoholcontrole op de Nerhoven. In totaal moesten 22 automobilisten een blaastest afleggen. Niemand bleek te veel te hebben gedronken.

Auteur: Leonie van Ooijen