Ingezonden persbericht

Jim en Raffish zetten Zwolle op z'n kop

ZWOLLE, 20050223 -- Djumbo, Jim en Raffish komen op zaterdag 7 mei naar Zwolle om daar hun bijdrage te leveren aan de twee evenementen 'EuroticKIDS' en 'HollandsTop' die plaatsvinden in de WRZV-hallen. De ticketverkoop is inmiddels begonnen via www.eurotickets.nl.


EuroticKIDS wordt gepresenteerd door het veelbelovende duo Luuk&Rachel. Luuk Wessels is op dit moment nog niet zo heel bekend bij het grote publiek, maar daar gaat na 7 mei verandering in komen. Luuk is model geweest bij een groot aantal merken, heeft een single opgenomen die in de Top 3 van de Box Dance-charts belandde en heeft al meerdere kindershows opgevoerd. Rachel Kramer deed mee aan het programma 'Starmaker' wat uitmondde in de popgroep 'K-otic', die diverse successen behaalde in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Slechts enkele weken geleden deed Rachel nog mee aan het nationale songfestival.

De middag zal bestaan uit een interactieve show met spel, zang en dans. Daarnaast zijn er diverse optredens. De nieuwe popgroep 'Djumbo' zal een spetterende show opvoeren met natuurlijk hun grote hit 'Hide and Seek' en ook de nieuwe single 'Eyahe' komt voorbij. Zanger Jim, die de titel 'Winnaar Idols 2003' nipt misliep, zal divere hits van zijn albums 'Im Pressed' en 'Ready' ten gehore brengen. Als afsluiter komt de kersverse meidengroep 'Raffish' (Popstars The Rivals) langs om de show tot een ongekend hoogtepunt te brengen.

HollandsTop wordt gepresenteerd door Dennis Weener die in het verleden meerdere evenementen presenteerde en HollandsTop als een grote uitdaging ziet. Dennis presenteerde de 'Feel Okay' van 2004, de 'Gezondheidsquiz' met Lucille Werner en organiseerde in november 2004 samen met Danny Rook het wereldrecord massage dat in Zwolle verbroken werd. Dennis zal een aantal artiesten aankondigen van regionale en nationale bodem. Als publiekstrekker zijn Lucas en Gea aangetrokken die heel Nederland in korte tijd aan hun voeten hebben liggen. Naast Lucas en Gea zijn er onder andere optredens van Zwollenaar Harm Wolters, Bouke en nieuw talent Brendie. Dit alles onder begeleiding van stemmingsorkest van A4.

De organisatie van deze evenementen is vol enthousiasme bezig dit nieuwe concept van twee in één tot een groot succes te maken. Zwolle is de eerste in een lange rij kids en hollandse events die komen gaat.

EuroticKIDS
Zaterdag 07 mei 2005
WRZV Hallen - Zwolle
Entree: EUR 17,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 13.00

HollandsTop
Zaterdag 7 mei 2005
WRZV Hallen - Zwolle
Entree: EUR 15,00 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop is reeds gestart door Eurotickets via www.eurotickets.nl en zijn verkrijgbaar bij 'de Vrolijkheid', Oude Meppelerweg 3, Zwolle, Tel: 038-4290644



Ingezonden persbericht