IDOL MEDIA BV
http://www.idolmedia.com

Venice komt voor 5 concerten naar Nederland

Delft, 2 maart 2005

De Amerikaanse band Venice van de gebroeders Lennon maakt in mei 2005 een tour door Nederland. Na de zeer succesvolle theatertournee van 2004 en de release van hun nieuwste album Pacific Standard Time, keert Venice terug in het Nederlandse clubcircuit. Ook geeft Venice een concert in het prachtig gerestaureerde Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hiervoor zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar.

Zondag 8 mei staat de band in Carré in Amsterdam, maandag 9 mei in de Oosterpoort in Groningen, dinsdag 10 mei in Vredenburg in Utrecht, donderdag 12 mei in 013 in Tilburg en vrijdag 13 mei in het Muziekcentrum in Enschede.

Singer/songwriter Kirsten verzorgt solo de voorprogramma's bij deze concerten.

De voorverkoop voor de concerten van Venice begint op zaterdag 5 maart aanstaande. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service Nederland. Ticketservice is bereikbaar via telefoonnummer 0900-300 1250 (0,45 cent per minuut) en www.ticketservice.nl.

De concerten van Venice worden georganiseerd door concertorganisator 'The Alternative'(www.thealternative.nl) in samenwerking met White Mountain Management (info@whitemountain.nl) en Flow Records (www.flowrecords.nl).

De promotie van de concerten van Venice en de hospitality tijdens de concerten voor de media wordt verzorgd door The Alternative in samenwerking met Flow Records.

Voor meer informatie, een interview/fotopas aanvraag of wilt u het concert bijwonen, neem dan contact op met Flow Records, mare@flowrecords.nl

The Alternative
Willem Venema willem@thealternative.nl

White Mountain Management
Dick van Berkum info@whitemountain.nl

Flow Records
Neeltje Mooring (label management) neeltje@flowrecords.nl Mare van Oosterhout (perspromotie) mare@flowrecords.nl


03 mrt 05 12:13