Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Capelle aan de IJssel, 18 april '05

Unieke cadeau-ideeën voor moederdag op kadopagina.nl

Maak Moeder mooi met Mari van der Ven

Capelle aan de IJssel - Er is hoop voor wanhopige vaders. Elke vader die voor moederdag - zondag 8 mei - verlegen zit om een alternatief voor het bosje chrysanten van de benzinepomp, moet gaan kijken op kadopagina.nl. Daar vindt hij bijvoorbeeld een uniek styling arrangement met de beroemde haar- en make-upstylist Mari van der Ven. Maar hij kan er ook een onvergetelijk High Tea Arrangement met champagne, petitfour en Schotse zalm voor zijn vrouw regelen.

Mari van der Ven werkte mee aan reportages voor onder meer Vriendin, Cosmopolitan, Glossy, Margriet, Marie-Claire en Viva. Mari verzorgt het haar en de make-up voor onder meer Wendy van Dijk, Sylvie Meis, Frederique van der Wal, Robine van der Meer en Ilse de Lange. Ook is hij regelmatig in verschillende televisieprogramma's te zien.

Naast het metamorfose arrangement met Mari, heeft kadopagina nog veel meer leuke ideeën voor originele cadeaus. Maak bijvoorbeeld eens een exclusieve love-song voor moeder, geschreven door een professionele zanger/tekstschrijver. Of speciaal voor stoere moeders: geef haar de kick van haar leven met een tandemparachutesprong.

Bezoekers van Kadopagina.nl kunnen zoeken op prijsklasse, trefwoord en soort ('Avontuur', 'Lekker weg' en Lifestyle'). Er zijn suggesties voor mannen en vrouwen. Alle cadeaus worden aangeboden in de vorm van een cadeaubon, die de ontvanger zelf kan verzilveren.

De bonnen worden binnen twee tot vijf werkdagen geleverd via TPG Post en zijn een jaar lang geldig. Tijdens werkdagen is levering binnen 24 uur op aanvraag mogelijk. Wie een bon bestelt, kan zelf aangegeven of deze naar het eigen adres of dat van de begunstigde gestuurd moet worden. Voor de betaling is geen creditcard nodig. Info: www.kadopagina.nl



Ingezonden persbericht