Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 2 mei 2005

ADO - AZ live op Den Haag FM

De wedstrijd ADO Den Haag - AZ Alkmaar van aanstaande zondagmiddag 8 mei is rechtstreeks op Den Haag FM 92,0 te horen. De redactie van Sportsignaal zal vanuit het Zuiderpark wedstrijdcommentaar leveren. Het programma start om 14.00 uur, de wedstrijd om 14.30.

Naar het duel wordt vanuit verschillende plekken in Nederland uitgekeken. ADO Den Haag is bij winst zeker van nog een seizoen eredivisievoetbal. Met 33 punten is ADO dan onbereikbaar voor concurrent RBC Roosendaal. Misschien passeren de Hagenaars dan zelfs nog NEC uit Nijmegen op de ranglijst.

AZ heeft een spectaculair seizoen achter de rug. De Alkmaarders stonden maandenlang op de tweede plaats, voor de topploegen Ajax en Feyenoord. Inmiddels is AZ voorbijgestreefd door Ajax. Bij winst op ADO mag AZ nog hopen op de tweede plek in competitie. AZ speelt op donderdag eerst nog de halve finale van de UEFA-Cup. Kan ADO Den Haag zondag profiteren van de vermoeidheid van de Alkmaarders?

Den Haag FM 92,0 is de nieuwe '100% Haagse' zender die de samenwerking met Haagse organisaties, instellingen en andere media opzoekt. De sportprogramma's worden in samenwerking met Stichting Sportsignaal uitgezonden. Sportsignaal heeft ruime ervaring in de Haagse sportverslaggeving. Sinds kort is het station ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

Op Den Haag FM 92,0 is elk uur het landelijke nieuws te horen, samen met elk half uur hoofdpunten van het nieuws, dagelijks showbizznieuws en sportnieuws in het weekend. Stadsomroep Den Haag is naast Den Haag FM 92,0, ook verantwoordelijk voor de kabelkanalen Den Haag FM 95,9 en 106,8, Den Haag TV en het radiostation voor jongeren FunX.

De lokale omroep kan haar activiteiten uitvoeren dankzij bijdragen van de Gemeente Den Haag, de Mondriaan Stichting, het stimuleringsfonds voor beeldende kunst, vormgeving en museale activiteiten en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie.

/////



Ingezonden persbericht