Ingezonden persbericht


---PERSBERICHT---

's-Hertogenbosch, 3 mei 2005

----------
Alle moeders online

Dit jaar gaan op 8 mei alle mama's massaal online. Op die datum ontvangen zij namelijk een gratis digitale ansichtkaart voor moederdag die zoon- of dochterlief voor ze heeft klaargezet op Kaartenhuis.nl. Je hoeft geen wizkid te zijn om een groet naar mama te versturen via www.kaartenhuis.nl. Je kiest een leuke kaart uit de duizenden afbeeldingen en animaties, zoekt er een gezellig achtergrondmuziekje bij en schrijft de liefste boodschap die je kunt bedenken. De allerkleinsten krijgen natuurlijk wat hulp van papa.

Heeft jouw moeder geen computer of wil je iets extra's doen? Op Het Kaartenhuis kun je een speciale moederdagkaart maken die je per post laat thuisbezorgen. Zo'n postkaart kost ¤ 1,30 inclusief portokosten. Op de website vind je een ruime keus aan postkaarten maar je kunt ook je eigen foto gebruiken.

Het Kaartenhuis verstuurt als grootste e-cardsite van Nederland iedere dag opnieuw tienduizenden kaarten. Naast gratis e-cards ben je bij Kaartenhuis.nl ook aan het goede adres voor postkaarten, mobile tones & pics en t-shirts & caps.

----------