Verras moeder dit jaar met een uniek en persoonlijk geurtje

8 mei Moederdag

AMERSFOORT, 20050426 -- Als het aan Personalgifts.nl en Studio des Parfums ligt, krijgen moeders dit jaar geen standaard geurtje van een bekend merk, maar een eigen geur die nu ook via internet is samen te stellen.


Ilja Weber is parfumcreateur en weet veel van geuren af. In haar Studio des Parfums te Amstelveen komen mensen hun eigen geuren samenstellen. Ilja Weber is bekend van verschillende televisieprogramma's, zoals Life & Cooking en Idols waar zij haar unieke geuren reeds presenteerde

In samenwerking met Personalgifts.nl, een internet cadeauwinkel in persoonlijke cadeaus, is het nu mogelijk om online een eigen persoonlijke geur samen te stellen. Op basis van antwoorden op een aantal vragen stelt Ilja Weber persoonlijk een geur samen die bij moeder past. Deze persoonlijke geur wordt dan binnen een week thuisbezorgd.

Personalgifts.nl heeft als webwinkel een uniek assortiment met producten waarmee moeder op 8 mei persoonlijk verrast kan worden. Zo kan moeder ook een hoofdrol spelen in haar eigen romantische thriller, een chocoladehart met een eigen foto, een originele krant van haar geboortedag en nog veel meer.

Zie voor meer informatie: moederdag.personalgifts.nl