Ingezonden persbericht


Europese SQL Server-conferentie in München van 11 - 13 mei 2005

Professional Association for SQL Server (PASS) organiseert educatief evenement in samenwerking met Microsoft

Chicago/Brussel, 4 april 2005 - De Europese SQL Server-conferentie van de Professional Association for SQL Server (PASS) vindt dit jaar van 11 tot en met 13 mei plaats in het Hilton Munich Park Hotel in München (Duitsland). Het evenement wordt in nauwe samenwerking met Microsoft georganiseerd en is gericht op SQL Server-specialisten zoals databasebeheerders, datawarehouse-architecten en ontwikkelaars. Tijdens deze conferentie geven leden van het SQL Server-ontwikkelteam en branchespecialisten actuele informatie over de nieuw te introduceren SQL Server 2005 en bieden zij opleidingsprogramma's voor SQL Server 2000. Vooraanstaande Microsoft-specialisten geven praktijkadviezen en informatie op SQL Server-gebied.

Door de nauwe samenwerking met Microsoft biedt PASS presentaties door vooraanstaande leden van het SQL Server-ontwikkelteam. Het betreft ruim 30 sessies waarvoor al inschrijvingen uit meer dan 30 landen zijn binnengekomen. Het programma omvat onder andere de volgende sessies:


* 'What's New for Developers in SQL Server 2005?', door Gert Drapers van Microsoft Nederland.
* 'SQL Server 2005 Security Enhancements', door Steffen Krause van Microsoft Duitsland.
* 'High-Availability SQL Server Best Practices', door Brad McGehee van SQL Server Performance.Com.
* 'Indexing Best Practices in SQL Server 2000: From Creation to Performance to Maintenance', door Kimberley L. Tripp van SYSolutions.
* 'High-Performance DBA', door Kevin Kline van Quest Software.

Bezoekers kunnen zich bovendien inschrijven voor een seminar dat voorafgaat aan de conferentie. Kimberley L. Tripp van SYSolutions geeft een presentatie met als onderwerp: 'The Next Generation DBA: Critical New SQL Server 2005 Features YOU Need to Learn!'. Deze presentatie vindt plaats op woensdag 11 mei van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De nauwe samenwerking van PASS met Microsoft, zowel in de Verenigde Staten als in Duitsland, resulteert in een programma van technische sessies, gepresenteerd door leden van het Microsoft SQL Server-ontwikkelteam, MVP's en andere SQL Server-specialisten. "Door ons groeiende aantal leden in Europa en onze samenwerking met Microsoft in de Verenigde Staten en in Duitsland bieden wij de Europese SQL Server-gebruikers presentaties door vooraanstaande sprekers en hoogwaardige opleidingsprogramma's", aldus PASS-voorzitter Kevin Kline. "Door onze focus op SQL Server-technologie bieden we uitgebreide mogelijkheden voor kennisuitwisseling, die onze leden elders niet vinden."

Tijdens de conferentie staan de laatste ontwikkelingen en trainingen op het gebied van SQL Server 2005 en SQL Server 2000 centraal. Enkele van de technische sessies zijn: 'Data Warehousing and Business Intelligence', 'Database and Application Development' en 'DBA/Enterprise Database Administration and Deployment'. PASS presenteert in München niet alleen de meest recente productupdates van Microsoft, maar organiseert ook een beurs waar bezoekers informatie kunnen inwinnen bij diverse leveranciers van oplossingen, waaronder Microsoft, HP, Intel, Computer Associates, Embarcadero, Imceda Software, ProClarity, Red Gate Software en SQL Tools.

Alle bezoekers van de conferentie krijgen een PASS-lidmaatschap voor een jaar ter waarde van US$ 150 aangeboden. Voor meer informatie over de sessies en inschrijvingen: http://www.sqlpass.org/events/europe/2005/.

####

PASS
De Professional Association for SQL Server (PASS) is opgericht door Microsoft Corporation en Computer Associates. PASS is de wereldwijde community van meer dan 15.000 SQL Server-specialisten. PASS stelt zich ten doel om gebruikers van SQL Server-technologie middelen te bieden om met SQL Server de strategische en tactische doelstellingen van hun organisaties te bereiken en tegelijkertijd zowel hun persoonlijke als zakelijke concurrentievoordeel te vergroten. PASS biedt leden tal van opleidingsmogelijkheden, waaronder conferenties voor gebruikers, internetaanbiedingen, netwerkmogelijkheden en ondersteuning van Microsoft.

####

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tiffany Stronsky, PASS
+1 312.673.5894
tstronsky@sqlpass.org
www.sqlpass.org

Helena Mack, HBI
+49 89 99 38 87-0
helena_mack@hbi.de