Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle werkt aanBermweg weer open

De werkzaamheden aan de Bermweg zijn bijna gereed. Op dit moment wordt nog gewerkt aan het laatste gedeelte vanaf bakkerij Stam tot en met de kruising met de Lupinestraat en het stukje doodlopende Bermweg. De planning is dat op dit deel op woensdag 11 mei de eerste asfaltlagen worden gelegd.

Op donderdag 12 mei wordt dan de laatste asfalttoplaag op het gedeelte van de Bermweg vanaf de Goudenregenstraat tot en met de kruising met de Lupinestraat aangebracht.

Dagplanning

Om 6.00 uur s morgens start het asfalteren vanaf de Goudenregenstraat. De aansluiting van de Ericastraat op de Bermweg blijft dan tot 9.00 uur open, zodat nog richting Rotterdam gereden kan worden. De bedrijven Rolloos, Nic. Visser en bakkerij Stam zijn tot 9.00 uur nog bereikbaar vanaf de Ericastraat en de Kralingseweg. Na 9.00 uur wordt de Bermweg zover afgesloten dat alleen bakkerij Stam nog bereikbaar blijft vanaf de Kralingseweg. Rond 12.30 uur wordt ook het laatste gedeelte van de Bermweg afgesloten. Dan kan het gedeelte dat s morgens het eerst is afgesloten weer open voor het verkeer.

Wanneer alles volgens planning verloopt, zal de gehele Bermweg donderdagavond 12 mei weer voor alle verkeer worden opengesteld. Na het aanbrengen van de asfalttoplaag moet alleen de belijning nog worden aangebracht maar hiervoor hoeft de weg niet te worden afgesloten.

Weersomstandigheden

Indien het weer verhinderd dat de asfalttoplaag op donderdag 12 mei wordt aangebracht gaat de weg wel voor het verkeer open. De werkzaamheden zullen dan opnieuw worden ingepland.

Bereikbaarheid van woningen en bedrijven

De aanliggende woningen en bedrijven tussen de Goudenregenstraat en de Lupinestraat zijn op donderdag 12 mei een groot deel van de dag niet bereikbaar. De tijdstippen waarop zijn hierboven omschreven maar kunnen afwijken door onvoorziene omstandigheden. Daarom verzoeken we iedereen op die dag elders in de omgeving te parkeren of op het eigen erf geparkeerd te blijven.

Vragen en opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan kunt u bellen met het Informatiecentrum (zie wegwijzer) of met de unit Realisatie, telefoon 010-2848742.