Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Duitse ambassadeur geeft startsein voor De Weken van het Reisboek

Op woensdag 11 mei aanstaande opent de heer dr. E. Duckwitz, ambassadeur van de Bondsrepubliek Duitsland op het Centraal Station van Leiden om 10.30 uur officieel De Weken van het Reisboek. Als openingshandeling overhandigt hij om 10.40 uur op perron 4a bij de Duits/Nederlandse hogesnelheidstrein ICE International, de almanak Duitsland in boeken aan reizigers die met deze trein reizen.

In het kader van De Weken van het Reisboek rijdt de hogesnelheidstrein ICE International op de eerste dag van De Weken van het Reisboek als stoptrein/intercity door Nederland. De Weken van het Reisboek vinden plaats van 11 t/m 25 mei en staan dit jaar in het teken van Duitsland. Het is een initiatief van Stichting CPNB. NS is sponsor van dit evenement.

De Almanak Duitsland in boeken krijgen lezers tijdens De Weken van het Reisboek cadeau van de deelnemende boekhandels bij besteding van ¤12,50 aan Nederlandstalige boeken. Auteurs Geert Mak en Nelleke Noordervliet werkten mee aan deze almanak vol met boekentips.

Graag nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij de officiële opening van De Weken van het Reisboek. Het is ook mogelijk (een deel) van het traject mee te reizen. Hiervoor kunt u onderstaand schema raadplegen. Graag vernemen wij of we op uw komst kunnen rekenen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar: diane@vankeep.nl of door te bellen naar 0297 - 564 749.



Ingezonden persbericht