Gemeente Terneuzen

Persbericht 09-05-2005

Derde fase werkzaamheden Axelsestraat in Terneuzen

Op 11 mei start de uitvoering van de derde fase van de werkzaamheden aan de Axelsestraat in Terneuzen. In deze laatste fase worden de bestaande asfaltverharding gefreesd en een nieuwe asfalttoplaag aangebracht. De zijkanten van de toplaag, de fietsstrook, is van rode asfalt. Uiteindelijk worden de rijbaan zelf en de kruispunten geasfalteerd.

Eerst wordt het kruispunt met de Dokweg afgesloten en geasfalteerd. De Axelsestraat blijft dan deels vanaf Oude Vaart bereikbaar. Als de werkzaamheden zijn gevorderd tot voorbij de Iepenlaan wordt het kruispunt met de Dokweg weer opengesteld. Het gedeelte van de Axelsestraat tot aan het kruispunt met de Esdoornlaan wordt hierna afgesloten. Als laatste wordt dit kruispunt afgesloten en geasfalteerd.

De werkzaamheden vinden plaats op 11, 12 en 13 mei aanstaande. Omdat het werk, naar verwachting, maar drie dagen duurt, worden geen omleidingsroutes aangegeven. Afzettingen en voorwaarschuwingsborden geven aan waar de werkzaamheden plaatsvinden. Er wordt geprobeerd om de overlast voor belanghebbenden zo veel mogelijk te beperken.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Yvonne Wanders
Telefoonnummer: 0115 455 525

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright