Gemeente Heerlen

UITNODIGING

Woensdag 11 mei: werkbezoek minister Dekker (VROM) aan Heerlen

Minister Sybilla Dekker (VVD) van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer is morgen (woensdag 11 mei) op werkbezoek in de gemeente Heerlen. Vertegenwoordigers van de pers zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het middagprogramma dat om 12.30 uur begint in de Orangerie van kasteel Terworm , adres: Terworm 5 te Heerlen. Er is dan kort gelegenheid om vragen te stellen en foto's te maken.

Programma
Om 12.45 uur vertrekt het gezelschap met de bus voor een rondrit door Heerlen Stad Oost. Dit is een van de 56 Nederlandse wijken die versneld moeten worden aangepakt. Met de minister worden Meezenbroek/Schaesbergerveld/Palemig (MSP) en Molenberg- Kissel/Vossekuil bezocht. Hier lopen diverse renovatie- en revitalisatieprojecten.

Om 13.00 uur onthult minister Dekker het bouwbord voor het Plan Vossepark in aanwezigheid van wethouder Prickartz en de projectontwikkelaars. Hiermee geeft zij het startschot voor de bouw van 146 woningen en appartementen in het voormalige Vossekuilgebied.

Om 13.35 uur arriveert het bezoek in het buurtgebouw MSP (Eindhovenstraat 51) waar een gesprek wordt aangegaan met de Klankbordgroep Molenberg en MSP. Tevens zijn de woningbouwcorporaties uitgenodigd die in Stad Oost actief zijn.

Om 14.00 uur sluit burgemeester Gresel het werkbezoek in Heerlen af. Mevrouw Dekker zet haar werkbezoek aan Limburg in Maastricht voort. U kunt deelnemen aan dit hele middagprogramma in Heerlen.

HEERLEN, 10 mei 2005
Concernstaf Communicatie
Lysbeth den Dulk of Jeanette Wolters
(045) 56 04 070
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------

---- --