Eemland zuid 09.30 uur

Utrecht 11-05-2005 - Nieuwsbericht district Eemland zuid

Bekrassen auto

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werden twee jongens aangehouden na een vernieling van een auto. Omstreeks 15.10 uur gezien dat twee jongens een auto aan het bekrassen waren op de Jacob Catslaan. De politie werd gewaarschuwd en de jongens uit Amersfoort (10 en 11 jaar oud) moeten de schade vergoeden en zullen een alternatieve straf moeten ondergaan.

Brand in heg

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag ontstond brand in een boom. Omstreeks 17.30 uur kreeg de politie de melding dat een conifeer in brand stond aan de Sibeliusstraat. De brandweer bluste de brand en de schade bleef beperkt tot een boom. Vermoedelijk is de brand aangestoken en de politie heeft dit in onderzoek.

Tas gevallen

LEUSDEN- Op dinsdagavond sloeg een auto over de kop. Omstreeks 22.30 uur reed een 30-jarige automobiliste uit Barneveld over de Zwarteweg. De vrouw verklaarde dat zij wilde wat uit haar tas pakken terwijl ze reed. Ze kwam vervolgens in de berm terecht, reed tegen een lantaarnpaal aan en sloeg vervolgens over de kop. Door deze aanrijding liep de vrouw een pijnlijke pols op.

Rijden onder invloed
AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 02.00 uur werd een 29-jarige automobilist gecontroleerd op de Teut. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 600 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.