Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 11 mei 2005

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

MONUMENTENVERGUNNING verleend

(Kennisgeving volgens artikel 11, lid 6, van de Monumentenverordening Capelle aan den IJssel 2003)

Kerklaan 10 (beschermd gemeentelijk monument), luiken aanbrengen.

De vergunning, met bijbehorende stukken, ligt ter inzage bij het Informatiecentrum.

Indien u meent door de bovengenoemde verleende vergunning (beschikking) in uw belang te zijn getroffen, kunt u daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen zes weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

WIELERRONDE VAN CAPELLE

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel is voornemens vergunning te verlenen aan Stichting Ronde van Capelle voor het houden van De Wielerronde van Capelle, die gehouden zal worden op woensdag 15 juni 2005 van 14.00 tot 22.30 uur. Het parcours van de wielerronde loopt over de Reigerlaan, de Kerklaan, de Dorpsstraat, de Groenedijk en de Couwenhoekseweg. Bij de Alkenlaan/Reigerlaan is een doorlaatpost in het parcours voor autos van bewoners binnen het parcours, die geopend zal zijn van 18.00 tot 18.15 uur en van 19.45 tot 20.00 uur. Bij de Kievitlaan/Kerklaan is een doorlaatpost alleen voor hulpverlening.

Voetgangers kunnen te allen tijde tussen de ronden door oversteken. Dus als u s avonds weg wilt, wordt u aangeraden de auto vroegtijdig buiten het parcours te parkeren.

De aanvraag ligt ter inzage bij het Informatiecentrum.

De monumentenvergunning en de aanvraag betreffende De Wielerronde van Capelle liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel (tenzij anders vermeld), Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.