Ingezonden persbericht


Swyx brengt PR-activiteiten onder bij LEWIS

Graag laten wij u weten dat LEWIS vanaf heden samenwerkt met Swyx in de Benelux. Swyx is een vooraanstaande leverancier van IP-telefonie oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Swyx werd in 1999 opgericht en startte met de ontwikkeling en verkoop van SwyxWare, een softwaregebaseerde IP-PBX oplossing voor Microsoft Windows Server. Sinds de oprichting is deze oplossing al bij ruim 3.000 Europese bedrijven geïnstalleerd, van call centers tot aan zakelijke dienstverleners met meerdere vestigingen. Tegenwoordig verkopen meer dan 500 resellers in Europa SwyxWare.

De oplossing is voor zowel kleine als (middel)grote organisaties het perfecte communicatiemiddel. SwyxWare biedt organisaties vele voordelen ten opzichte van de traditionele ISDN-centrales. Medewerkers zijn optimaal bereikbaar, wat leidt tot een betere serviceverlening aan klanten en relaties. De oplossing is volledig gebaseerd op de inmiddels bewezen en betrouwbare Voice over IP (VoIP)-technologie.

Het management van Swyx gaat graag in op onderwerpen als:
- Trends en ontwikkelingen op het gebied van IP-telefonie
- Traditionele telefonie versus IP-telefonie

- De effecten van IP-telefonie op het bedrijfsleven
- Toepassing van IP-telefonie in call centers

Mocht u aanvullende informatie wensen of interesse hebben om met Swyx van gedachten te wisselen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via e-mail kimvdb@lewispr.com of op +31 (0)40 235 46 00. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan de website van Swyx voor een uitgebreid overzicht van het aanbod en andere informatie: www.swyx.com of www.swyxware.nl.

Met vriendelijke groet,
Kim van den Brand

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com