Woensdag 9 mei 2005 te zien bij TeamWest

Leiderdorp 11-05-2005 - In het Opsporingsprogramma Team West van TV West komende woensdag 9 mei 2005 brengt Politie Haaglanden de kijker mee achter de schermen bij een grote interregionale ME-oefening op de vliegbasis in Soesterberg.

Interregionale ME-oefening Deze oefening van de Koninklijke Marechaussee, waaraan diverse politieregios deelnamen, vond plaats op dinsdag 10 mei 2005. Ook een peleton van MEers van Politie Haaglanden nam deel aan de oefening. Tijdens de uitzending kunt u getuige zijn hoe de oefening is verlopen. Centraal hierin stond de samenwerking tussen de korpsen.

Terugkoppeling vorige uitzending Verder vindt er tijdens de uitzending een terugkoppeling plaats van zaken uit de vorige uitzending.

Succesvolle tips Na de uitzending afgelopen 4 mei kwamen twee waardevolle tips binnen over de zakkenrollerij zaak in Sassenheim. Politie Hollands Midden doet verder onderzoek.

Het regionale politiejournaal TeamWest begint na het journaal van TV West van 18.15 uur, direct na het weerbericht. Het programma wordt later enkele malen herhaald.