CAESAR GROEP

Caesar Groep gaat voor innovatie in ICT-dienstverlening

Nettowinst stijgt met 5% in 2004

Utrecht, 11 mei 2005. In 2004 boekte de Caesar Groep een omzet van ruim 26 miljoen euro, het netto resultaat steeg met 5%. De komende jaren wil Caesar verder groeien op basis van de huidige strategie van ICT met rendement. Michèl Stijlen, algemeen directeur: 'Wij gaan niet voor technologische innovaties, maar voor innovaties in ICT-dienstverlening. Een ICT-investering moet gebaseerd zijn op waarde.' Het bedrijf biedt nu TimeValue(r)-projecten aan, met een harde garantie op de opleverdatum.

Resultaten 2004
Afgelopen jaar groeide de omzet van de Caesar Groep met 2%. Volgens brancheorganisatie ICT-Office zagen de ICT-dienstverleners in dat jaar de omzet met gemiddeld 2,5% dalen. Het bedrijfsresultaat van de Caesar Groep bedroeg 1,8 miljoen euro. Het resultaat van Caesar is o.a. te danken aan de eerste rendementsprojecten. Deze projecten zijn het concrete resultaat van de strategie van ICT met rendement.

Innovatie dienstverlening
De strategie van Caesar leidt tot nieuwe vormen van dienstverlening. Dit jaar biedt de Caesar Groep op kleine schaal bijvoorbeeld TimeValue(r)-projecten aan: ICT-projecten met een aantoonbaar rendement voor de klant die door Caesar gegarandeerd op tijd wordt opgeleverd, met een bonus voor eerder en een malus voor te laat opleveren.


- EINDE BERICHT -

---


----

De Caesar Groep
De Caesar Groep is in 1993 opgericht en gevestigd in Utrecht. Bij deze ICT-dienstverlener werken circa 300 medewerkers; variërend van netwerkspecialisten, ontwikkelaars, projectmanagers tot en met branchegerichte productmanagers. De omzet bedroeg in 2004 ca. 26 miljoen euro, de nettowinst 0,27 miljoen euro. De strategie die Caesar sinds 2003 voert, is 'ICT met rendement'. De waarde van de ICT-oplossing voor de klant staat daarbij centraal.