Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking. Wet geluidhinder

Voor het bouwplan Ivec terrein is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Uit het onderzoek is gebleken dat onder invloed van de buiten het plangebied gelegen wegen Ketensedijk en Slotlaan, op de gevels van een deel van de te realiseren woningen de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder zal worden overschreden. Het college van burgemeester en wethouders is voornemens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland te verzoeken hogere grenswaarden dan de voorkeursgrenswaarden uit de Wet geluidhinder vast te stellen.

In de hal van het gemeentehuis, Rivierweg 111, liggen het ontwerpverzoek aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en het akoestische onderzoeksrapport ter inzage van 12 mei tot en met 8 juni 2005 op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Binnen de genoemde termijn kan iedereen schriftelijke opmerkingen maken. De opmerkingen moeten worden gericht aan:

Het college van burgemeester en wethouders

unit Handhaving en Vergunningen

Postbus 70

2900 AB Capelle aan den IJssel.

Op 18 mei 2005 om 16.00 uur wordt in het gemeentehuis, Rivierweg 111, een openbare zitting gehouden waarbij iedereen opmerkingen kan maken over het ontwerpverzoek (en bijlagen) tot vaststelling van hogere grenswaarden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de unit Handhaving en Vergunningen, Rivierweg 111,

telefoon 010-2848662.