Arriva


Arriva Taxi wint het WVG en Leerlingenvervoer Midden-Drenthe

De gemeente Midden-Drenthe heeft bekend gemaakt dat het contract voor WVG en Leerlingenvervoer in de gemeente voorlopig is gegund aan Arriva Taxi. De offertes van de inschrijvende partijen - Connexxion, Dunedain (Taxi Borger), DVG, Personenvervoer De Jong, RVC en Taxi Vrieswijk - zijn beoordeeld op prijs en kwaliteit. Arriva Taxi kwam met haar prijs/kwaliteitsverhouding als beste uit de beoordeling.

In mei 2004 was dit vervoer door Arriva overgenomen van het bedrijf Seubers. De gemeente Midden-Drenthe was uitermate tevreden over de uitvoering van het WVG en het Leerlingenvervoer vanaf de overname van het vervoer van Taxi Seubers. Ook de ouders en verzorgers van de leerlingen die gebruik maken van het Leerlingenvervoer waren zeer te spreken over Arriva Taxi. Arriva zal ook na de gunning dit hoge kwaliteitsniveau handhaven.

Het nieuwe contract gaat in per 1 augustus aanstaande. De looptijd voor het contract voor Leerlingenvervoer loopt tot 1 augustus 2006 met de optie voor verlenging van 3 x 1 jaar. Het contract voor het WVG vervoer loopt tot 1 augustus 2007 met de optie voor verlenging van 2 x
1 jaar.