Woensdag 11 mei te zien bij TeamWest

Leiderdorp 11-05-2005 - Komende woensdag 11 mei 2005 wordt in het Opsporingsprogramma Team West van TV West aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: de vermissing van een man in Den Haag, een interregionale ME-oefening en wordt een terugkoppeling gegeven van zaken die tijdens de vorige uitzending aan bod kwamen, zoals de zakkenrollerij in Sassenheim.

Vermissing man in Den Haag In Den Haag wordt een man vermist. Politie Haaglanden is bezig met het onderzoek en brengt dit tijdens de uitzending onder de aandacht.

Interregionale ME-oefening In de rubriek 'Reportage' neemt Politie Haaglanden u mee achter de schermen om een kijkje te nemen bij een grote interregionale ME-oefening op de vliegbasis in Soesterberg. Centraal daarin stond de samenwerking tussen de korpsen. Een peleton van ME'ers van Politie Haaglanden nam deel aan de oefening, die op dinsdag 10 mei 2005 plaatsvond.

Terugkoppeling vorige uitzending Na de uitzending van afgelopen 4 mei kwamen twee waardevolle tips binnen over de zakkenrollerij zaak in Sassenheim. Politie Hollands Midden doet verder onderzoek.

Het regionale politiejournaal TeamWest begint na het journaal van TV West van 18.15 uur, direct na het weerbericht. Het programma wordt later enkele malen herhaald.