Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 11 mei 2005

GameVillage doet live verslag vanaf 's-werelds grootste gamebeurs

Utrecht, 11 mei 2005 ­ Van 17 mei tot en met 20 mei vindt 's-werelds grootste gamebeurs E3 weer plaats in Los Angeles, Verenigde Staten. Op de populaire gamesite GameVillage zal elke dag het laatste nieuws van de beurs te vinden zijn, evenals een dagelijks exclusief live verslag vanaf de beursvloer.

Elke dag zal de bekende gamejournalist Jan-Johan Belderok, ook wel beter bekend als JJ, exclusief voor GameVillage een verslag plaatsen over zijn ervaringen op de beurs. Daarnaast verzorgt de redactie van GameVillage de gehele dag door het laatste gamenieuws dat op de E3 bekend wordt gemaakt.

De Electronic Entertainment Expo, ook wel beter bekend als de E3, vindt elk jaar plaats in Los Angeles, Verenigde Staten. De beurs wordt door de gamesindustrie gebruikt als het moment om nieuwe producten te introduceren. Elke jaar trekt de E3 bezoekers vanuit de gehele wereld.

Over GameVillage
GameVillage is een informatieve en interactieve website over PC en video spellen. De site is onderverdeeld in drie rubrieken die elk een aparte doelgroep aanspreken. GameVillage Family richt zich op een zeer breed publiek van elke leeftijd dat normaal niet op de gangbare gamesites komt. De informatie over spellen is dan ook voor iedereen te begrijpen en wordt speciaal voor dit publiek zonder enig gamersjargon geschreven. In GameVillage Kidsgames wordt informatie gegeven over (educatieve) spellen voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. De informatie is bedoeld voor ouders met kinderen in deze leeftijd. Ouders vinden hierin onder andere terug voor welke leeftijden een spel geschikt is, of er geweld in zit en of het spel makkelijk op de computer te installeren is. In de derde rubriek, GameVillage Elitegamer, wordt de core gamer aangesproken met dagelijks gamenieuws, uitgebreide reviews, diepte interviews met de gaming industrie, columns van core gamers en andere a rtikelen die de fanatieke gamer aanspreken. GameVillage is met 370.000 unieke bezoekers per maand één van de grootste Nederlandstalige websites over PC en video spellen.

===========================================
Noot voor de redactie,