DE BOER INVESTMENT B.V
http://www.deboer.com

De Boer bouwt Presidentieel ereplatform in Margraten

Zondag 8 mei bracht President Bush een bezoek aan Nederland om de viering van 60 jaar bevrijding bij te wonen. De herdenkingsplechtigheid op de militaire begraafplaats in Margraten werd bijgewoond door duizenden mensen en live uitgezonden op televisie. President Bush en Koningin Beatrix legden een krans waarna zowel President Bush als Premier Balkenende een toespraak hielden en hun dank uitspraken aan de militairen die zestig jaar geleden Europa bevrijdden.

In samenwerking met de De Boer partners Pierre Boon en Jan Snel BV werd de lokatie door De Boer voorzien van de tijdelijke faciliteiten om de herdenking te omlijsten. De Boer leverde het presidentiele ereplatform bestaande uit meer dan 6.000 m2 speciale systeemvloer. De Boer was tevens verantwoordelijk voor de tijdelijke kleedkamer en sanitaire voorzieningen op de kazerne te Maastricht.


-----------------------------------

Over De Boer Groep:

De Boer Groep is wereldwijd marktleider op het gebied van tijdelijke accommodaties. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer inmiddels vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, België Zweden, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk. Daarnaast is De Boer middels strategische samenwerkingen actief in de Verenigde Staten, Frankrijk en Ierland.

In november 2000 vond onder leiding van Venture Capitalist 3i een management buy-out plaats.

De Boer Groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 60 miljoen Euro. Wereldwijd heeft zij 300 vaste medewerkers in dienst. Gedurende het hoogseizoen biedt zij werk aan nog eens 150 extra krachten.

De Boer creëert tijdelijke accommodaties bij onder andere de Olympische Spelen, de Farnborough Airshow, de EU top, Popfestivals, Formule 1, Internationale Voetbalkampioenschappen, ATP tennis toernooien en PGA Golf-toernooien. Daarnaast worden in haar semi-permanente accommodaties supermarkten, magazijnen, hotels en tentoonstellingshallen gehuisvest.

Internetsite: www.deboer.com


-----------------

Noot voor redactie,