Ingezonden persbericht


Na succesvolle launch gratis MP3-interviewsite Toazted.com

Toazted nu ook in Nederland

Amsterdam - Toazted.com, 's werelds grootste en enige gratis MP3-interview-site, verwelkomt deze week de Nederlandse versie van de site. Vanaf nu vindt de muziekliefhebber interviews met al zijn of haar favoriete artiesten op Toazted.nl Op de site staan meer dan 1000 interviews, ongemonteerd, ruw en niet gecensureerd met artiesten als Metallica, Sheryl Crow, Rammstein, Slipknot, Van Halen en andere grootheden. Deze interviews zijn de afgelopen tien jaar afgenomen. De Nederlandse site biedt niet alleen een breder scala aan interviews, maar biedt ook Nederlandse bedrijven de kans rechtstreeks met plaatselijke muziekliefhebbers te communiceren. Ook kan er vanaf mei op Toazted.nl worden gekeken naar video-interviews met zowel Nederlandse als internationale artiesten. Daarnaast maakt de Nederlandse bezoeker ook kans op grote en exclusieve prijzen. De komende week geeft Toazted.nl onder andere een interview weg met 'je favoriete artiest!' op Pinkpop.

De internationale versie van de site, bijna een jaar in de lucht, heeft de grootste database met kwalitatief hoogstaande muziekinterviews. Van Timboektoe tot de Verenigde Staten weet de muziekliefhebber Toazted.com te vinden. Tot nu toe werden anderhalf miljoen interviews gedownload. Voor de muziekindustrie wordt Toazted.com door het grote succes steeds meer een welkome aanvulling op haar promotiemogelijkheden. Door de directe link van interviews met CD's en downloads is Toazted een nieuwe mogelijkheid de aandacht van de liefhebber te vestigen op nieuwe releases. En dat wereldwijd. Voor liefhebbers van alle genres muziek is Toazted.com de plek om uitgebreid te luisteren naar visies, meningen en goede verhalen van hun favoriete artiest. Ambitie van Toazted.com: in 2009 20 miljoen bezoekers per maand.

Het Toazted-team bestaat uit journalisten van gerenomeerde radio- en televisie-stations en muziekbladen. Zij gaan vrijwel dagelijks op pad met als doel het doen van een uniek, interessant en breder interview dan 'de rest'. Toazted.com staat sinds januari 2004 (de eerste maanden als test) online. Om de muziekliefhebber wereldwijd duidelijk te maken dat hij interviews met zijn favoriete artiest gratis kan downloaden plaatste Toazted advertenties in verschillende internationale muziekbladen, sloot Toazted barters met - in Nederland - Aardschok Magazine, ID&T Radio en meer. Daarnaast is sinds september 2004 Toazted Radio wekelijks te beluisteren op KinkFM. In 2005 volgen naast muziek ook sport en nieuwsinterviews. Toazted werkt ook samen met KinkFM aan een Podcast-site.


---

Voor vragen, interviews, screenshots etc.

Bel: Frank Helmink (0655393392 / 0204230251) Mail: frank@alpha69.com


---- --