Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


11 mei 2005


Ermelo - Kop-staartbotsing


Op dinsdag (10-05) vond er een kop-staartbotsing plaats op de N302 thv de rotonde Leuvenumseweg/Flevoweg. Een 27-jarige automobilist uit Deventer minderde vaart voor de rotonde en zijn achterligger, een 47-jarige automobilist uit Holten, kon de auto op tijd tot stilstand brengen. Helaas lukte dat de derde auto, bestuurd door een 33-jarige man uit Vriezenveen, niet zodat er een kettingbotsing ontstond. De Deventenaar werd met nekletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto's van de man uit Deventer en Holten moesten worden weggesleept.


Heerde - Autoinbraken


In de nacht van maandag op dinsdag (09/10-05) vonden er zeker 14 autoinbraken plaats aan de Acaciastraat (3), Brandstraat (2), De Haere (1), De Pagenberg (2), Durst Brittlaan (2), Godefriduslaan (1), Rhijnburglaan (1), en Weidebocht (2, waarvan 1 een poging). De dader verschafte zich de toegang tot de auto's door het forceren van het portierslot. Ontvreemd werden onder meer radio/cd-spelers. De politie is een onderzoek gestart.


Wapenveld - Gewond bij verkeersongeval

Een 17-jarige scooterbestuurder uit Marle (gem.Olst) raakte gewond bij een verkeersongeval op dinsdag (10-05) rond 07.45 uur nabij de kruising Kloosterweg en Werverweg.
Toen hij een auto wilde inhalen raakt hij de macht over het stuur kwijt, belandde in een slip en kwam ten val. De bestuurder werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
Onderzoek aan de scooter wees uit dat het voertuig was opgevoerd. De eigenaar kan daarvoor een boete tegemoet zien.


Epe - Politie zoekt eigenaar buggy

De politie zoekt contact met de eigenaar van een buggy met kinderkleren welke enkele dagen geleden werd aangetroffen bij een kiosk nabij het hertenkamp aan de Dellenweg.
Vermoedelijk heeft men de buggy gewoon vergeten mee te nemen. In de buggy werd een kassabonnetje van het Kruidvat in Epe aangetroffen. De eigenaar wordt verzocht zich te melden via 0900 8844.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter

Bert Top

055 - 548 60 58



---- --