Gemeente Woudrichem

11/05/2005
Is Woudrichem ouderenproof?

Op 29 september 2004 vond de slotmanifestatie Project Woudrichem Ouderenproof plaats in het Sport-en Sociaal Cultureel Centrum 't Rondeel te Woudrichem, waarin de eindrapportages van de drie werkgroepen Ouderenproof gepresenteerd werden aan alle aanwezigen. De aanwezigen op deze bijeenkomst conformeerden zich aan de inhoud van de gepresenteerde rapportages. Ook werden aanvullingen gegeven die zijn verwerkt in de bijgesloten eindrapportage van het project "Is Woudrichem Ouderenproof?"

De eindrapportage Woudrichem Ouderenproof en de daaruit voortvloeiende aanbevelingen zullen de leidraad zijn voor de inmiddels geformeerde werkgroep Verankering Woudrichem Ouderenproof om het voorgestelde beleid of de beleidsrichting te sturen en te waarborgen en te beïnvloeden.

De Gedeputeerde van de Provincie Noord-Brabant, de heer R. Augusteijn zal de eindrapportage Woudrichem Ouderenproof officieel in ontvangst nemen.
Voor deze gelegenheid nodig ik u graag uit op vrijdag 17 juni a.s. om 08.45 uur in het gemeentehuis van Woudrichem (raadszaal).

Programmaindeling

09.00 uur Welkomstwoord/inleiding door dagvoorzitter mevrouw T. van Vessem, lid Dagelijks Bestuur Seniorenraad gemeente Woudrichem/ uitreiking eindrapportage Woudrichem Ouderenproof aan Gedeputeerde R. Augusteijn
09.10 uur korte toelichting op de eindrapportage door:
- de heer C. Smitsman van de werkgroep Wonen
- mevrouw J. van Vugt van de werkgroep Zorg en Gezondheid
- de heer F. van Heezik van de werkgroep Welzijn 09.40 uur gelegenheid pers voor het stellen van vragen 10.00 uur afsluiting door wethouder Welzijn c.a., de heer K. Ambachtsheer
10.10 uur nawoord door dagvoorzitter, mevrouw T. van Vessem

De eindrapportage is op te halen via onze website.