Politie Zeeland


---


Z-2586-2005 Aanrijding in Aardenburg

In de Bootstraat in Aardenburg vond woensdag om 11.08 uur een aanrijding plaats.
Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Bootstraat. Zij kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende 19-jarige bestuurder uit dezelfde gemeente afremde. Bij de aanrijding werden beide voertuigen beschadigd.


O-2587-2005 Aanrijding in Kerkwerve

Op de kruising Heuvelsweg / Tellersweg in Kerkwerve vond woensdag om 07.33 uur een aanrijding plaats.
Een 47-jarige motorrijder uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Tellersweg. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor hem van links komende 56-jarige automobilist uit dezelfde gemeente. De motorrijder werd met letsel aan zijn sleutelbeen en rib overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn motor raakte beschadigd, de auto liep geen schade op.

O-2588-2005 Brand in recreatiegebouw
Woensdagmorgen rond 10.40 uur is brand uitgebroken in een recreatiegebouw op camping Stelleplas in Heinkenszand.
Vermoedelijk is de brand ontstaan boven in het dak. Op het moment dat de brand uitsloeg waren er kinderactiviteiten gaande.
Er waren ongeveer 24 kinderen aan het knutselen. Door oplettende medewerkers van het schoonmaakbedrijf, die langs liepen, werd gezien dat er rook uit het dak kwam.
Zij hebben geholpen om alle kinderen naar buiten te brengen. Toen iedereen buiten was stortte kort daarop het dak in.
Er zijn geen gewonden gevallen.
De technische recherche doet onderzoek.


Z-2589-2005 Diefstal jas

Uit een sportcomplex aan de Stuvesande in Terneuzen is dinsdagavond een jas weggenomen.
Het betreft een zwarte damesjas. De waarde is niet bekend.


Z-2590-2005 Winkeldief aangehouden

Woensdagmiddag is in de C1000 in Terneuzen een 51-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen aangehouden voor winkeldiefstal.
De man had een aantal voedingswaren met een waarde van 81,99 euro uit de winkel weggenomen.
Hij is meegenomen naar het bureau en voorgeleid.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.