ANBO

Projecten

Veilig en vaardig met de scootmobiel

10-05-2005

De ANBO heeft - samen met de Unie KBO en PCOB - de brochure Veilig en vaardig met de scootmobiel uitgebracht. De brochure geeft een overzicht van mogelijkheden van lokale consumenten-/organisaties om het gebruik van de scootmobiel in hun woonplaats of regio te stimuleren. De brochure is een handig instrument voor lokale afdelingen en organisaties om plaatselijke activiteiten te organiseren voor scootmobielgebruikers, zoals een rondje in het dorp, opzetten van een parcours en/of het inrichten van een oefenterrein. Ook staan er tips in waar je op moet letten bij het opzetten van een activiteit. De brochure is te bestellen door 3,50 (leden) over te maken op bankrekeningnummer 54.79.12.501 onder vermelding van Veilig en vaardig met de scootmobiel bestelnummer B 0325. (Telefonisch bestellen kunt u op nummer 030-2330060 - afdeling verzending)

Voor nadere informatie over de inhoud van de brochure kunt u contact met opnemen met Liesbeth Boerwinkel van het Landelijk Bureau, tel. 030 233 0081.

Wij kunnen ons voorstellen dat uw belangstelling eventueel ook uitgaat naar algemene zaken waarop u kunt letten als u een scootmobiel via de gemeente verkrijgt of mogelijk zelf wilt aanschaffen. Hiervoor kunt u de eerder uitgegeven brochure: Actualiteit en Achtergrond, Scootmobiel, rollen of Stilstaan gratis downloaden door HIER te klikken