Gemeente Winschoten


Raadscommissie vergadert in woonzorgcentrum De Renselheerdt 04 mei 2005

De raadscommissie van de gemeente Winschoten houdt op 11 mei haar vergadering in woonzorgcentrum De Renselheerdt. Door vaker in de wijken aanwezig te zijn hoopt de raadscommissie de drempel voor (wijk)bewoners om een vergadering te bezoeken, te verlagen. Natuurlijk staan er op 11 mei ook een aantal interessante punten op de agenda die een bezoek aan de raadscommissie meer dan de moeite waard maken. De raadscommissievergadering begint om 19.00 uur.

Omdat de vergadering wordt gehouden in woonzorgcentrum De Renselheerdt is er veel aandacht voor het onderwerp "zorg voor ouderen". Zo geeft de voorzitter van de cliëntenraad van de Renselheerdt een toelichting op zijn werkzaamheden. Verder zal een vertegenwoordiger van Stichting Oosterlengte, waar de Renselheerdt onderdeel van is, een presentatie houden over "kleinschaligheid in de zorg". Met de toenemende vergrijzing een onderwerp waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt.

Verder staan op de agenda het gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan en het Jaarverslag en de Jaarrekening 2004 van de gemeente Winschoten; stuk voor stuk belangrijke onderwerpen voor de inwoners van Winschoten.

De Renselheerdt is gevestigd aan de Parklaan 1 te Winschoten.

Johan Modastraat 6
Postbus 175
9670 AD Winschoten
(0597) 48 11 11
(0597) 42 00 93