Politie Gelderland-Zuid

Vastgebonden man aangetroffen

Nijmegen 11-05-2005 - (09)

Dinsdagavond rond 22.00 uur werd aan de politie gemeld dat in de Semmelinkstraat door buurtbewoners een man was aangetroffen die vastgebonden en onder bedreiging uit zijn eerder door de daders afgenomen auto was gezet.

De man, een 24-jarige man uit Zeeland, zou op in industrieterrein in Mill aan het werk geweest zijn als beveiligingsbeambte. Daar zou hij onder bedreiging van een vuistvuurwapen door twee mannen in de kofferbak van zijn auto gedeponeerd zijn. In de Semmelinkstraat zou hij door de daders vastgebonden zijn en uit de auto gezet zijn. De daders gingen er met zijn auto vandoor. De auto werd naderhand in de buurt van het station in Nijmegen aangetroffen en in beslag genomen.

De politie heeft in de Semmelinkstraat een buurtonderzoek ingesteld en van de 24-jarige man een aangifte opgenomen. De beide mannen die hem hadden vastgebonden hadden beiden een licht getinte huidskleur en hadden zwart haar. De één was wat smaller van postuur dan de ander. De wat smallere man was tussen de 20 en 30 jaar en had achterstevoren een petje op. Hij had een smal gezicht een grote kromme neus. Hij droeg een trainingsjack met veel wit erin.

De politie stelt samen met de politie van de regio Brabant-Noord nog een nader onderzoek in.