Time : 11:38:47 AM
Date : Wednesday, March 09, 2005
Sender Name: Conevex

Voor de eerste maal in België: CM2. Belgium's Communication & Marketing Management Trade Fair

CM2 - Belgium's Communication & Marketing Management Trade Fair

Op 11 en 12 mei 2005 vindt in Heizelpaleis 11 voor de eerste maal de beurs CM2 plaats. Deze prestigieuze vakbeurs richt zich tot verantwoordelijken in de sectoren communicatie, promotie, advertising, marketing en relatiegeschenken. ConEvEx (het team achter EMIF - The European Meeting Industry Fair) en BFE - Brussels Fairs &
Exhibitions zetten samen hun schouders onder het nieuwe initiatief. Zij verwachten 150 tot 200 standhouders.

Nieuwe, sterke ideeën zijn meer dan ooit nodig om prospects en klanten aan te trekken. In het verleden bestonden wel beurzen die zich op nichesectoren richtten, maar CM2 brengt voor de eerste maal bedrijven en freelancers samen uit het brede speelveld van communicatie, promotie, advertising, marketing en relatiegeschenken. Off line en on line. Stuk voor stuk spelers die bedrijven en organisaties kunnen helpen hun marketing- en communicatiekracht te versterken.
CM2 richt zich naar beslissers: directie, management en medewerkers die instaan voor het uitwerken en realiseren van een marketing- of communicatieplan. De beurs vormt een ideale gelegenheid om kennis te maken met de aanpak en realisaties van potentiële nieuwe partners. Elke bezoeker ontvangt bovendien een beursgids, een handig naslagwerk waar ook na de beurs nog naar kan teruggegrepen worden.

Ook inhoudelijk komen bezoekers aan CM2 aan hun trekken. In overleg met de beroepsverenigingen plannen de organisatoren van de beurs een viertal seminaries met toonaangevende sprekers. Het gedetailleerde programma is vanaf maart 2005 te vinden op www.cm2.be. Op diezelfde website worden ook stelselmatig de standhouders aangevuld. Handig om vooraf het bezoek aan de beurs uit te stippelen.
De normale toegangsprijs bedraagt 20 euro. Wie vooraf reserveert kan de beurs gratis bezoeken. Het toegangsticket geeft ook recht op de gratis pendeldienst, ontbijt, koffie, niet-alcoholische frisdranken, vestiaire en gebruik van het business center. Met het toegangsticket kunt u ook gelijktijdig EMIF - the European Meeting Industry Fair in paleis 12 bezoeken.

CM2 vindt plaats op woensdag 11 en donderdag 12 mei 2005 en is iedere dag geopend van 9u. 30 tot 17u. 30. Meer informatie en reservatie op www.cm2.be.

Perscontacten:
CM2 - ConEvEx
Fabienne Coppey - exhibition director - fcoppey@conevex.com Benoît Froment - marketing director - bfroment@conevex.com Duivenmelkersstraat 133
1070 Brussel
Tel: +32 (0)2 332 53 32
Fax: +32 (0)2 332 53 33

URL: http://www.cm2.be http://www.conevex.be