Time : 11:00:19 AM
Date : Thursday, March 10, 2005
Sender Name: Conevex

Vakbeurs EMIF 2005 focust nog sterker op meetings & incentives

Op 11 en 12 mei 2005 vindt in Heizelpaleis 12 voor de vierde maal EMIF - The European Meeting Industry Fair plaats. Deze leidinggevende vakbeurs richt zich tot verantwoordelijken voor organisatie van meetings, opleidingen, tentoonstellingen, motivatieacties en zakenreizen. Tijdens deze twee dagen kunnen zij nieuwe ideeën opdoen en contacten leggen met meer dan 500 aanbieders uit zowat 40 landen.

Meer nog dan in 2004 legt The European Meeting Industry Fair duidelijk de focus op de organisatoren van en toeleveranciers aan meetings en incentives. Daarvoor krijgen promotie- en relatiegeschenken voortaan een plaats in een apart paleis in het kader van een gelijktijdig lopende vakbeurs CM2, Belgium's Communication & Marketing Management Trade Fair.
Gestart in 2002 met 300 exposanten, zal EMIF dit jaar opnieuw meer dan 500 standhouders uit binnen- en buitenland aantrekken. Ze brengt een staalkaart van aanbieders van locaties, goederen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de meeting- en incentive-industrie: hotels, seminariecentra, convention bureaus van landen, regio's en steden, incentive-organisatoren, technologie, beroepsverenigingen en diverse andere sectoren (een gedetailleerd overzicht is beschikbaar op www.aboutemif.com).
Tijdens de 2 dagen krijgen bezoekers de gelegenheid de aanbieders van nabij te leren kennen en nieuwe ideeën op te doen of te bespreken. Nieuw voor 2005 zijn de themagebonden trajecten: ze brengen geïnteresseerden doelgericht langs een aantal geselecteerde standen. Elke bezoeker ontvangt bovendien een beursgids, een handig naslagwerk waar ook na de beurs nog naar kan teruggegrepen worden. Origineel voor EMIF is het 'hosted buyer programme'. Deze service richt zich tot top decision makers die op de beurs effectief zaken willen doen. Naast een VIP-behandeling met o.a. gratis parking en lunch, kunnen zij vooraf meetings met individuele standhouders plannen.
De normale toegangsprijs bedraagt 20 euro. Wie vooraf reserveert kan de beurs gratis bezoeken. Het toegangsticket geeft ook recht op de gratis pendeldienst, ontbijt, koffie, niet-alcoholische frisdranken, vestiaire en gebruik van het business center. Met het toegangsticket kunt u ook gelijktijdig CM2 - Belgium's Communications & Marketing Management Trade Fair in paleis 11 bezoeken.

EMIF vindt plaats op woensdag 11 en donderdag 12 mei 2005 en is iedere dag geopend van 9u. 30 tot 17u. 30. Meer informatie en reservatie op ww.aboutemif.com.

Perscontacten:
EMIF - ConEvEx
Fabienne Coppey - exhibition director - fcoppey@conevex.com Benoît Froment - marketing director - bfroment@conevex.com Duivenmelkersstraat 133, 1070 Brussel
Tel: +32 (0)2 332 53 32 - Fax: +32 (0)2 332 53 33

URL: http://www.aboutemif.com