Politie Zeeland


---

W-2591-2005 Diefstal uit schoolkluisje
Woensdagmorgen is uit een kluisje in een schoolgebouw in Vlissingen een biljet van 50 euro weggenomen.
De 21-jarige eigenaar deed hiervan aangifte.


O-2592-2005 Aanrijding motor - personenauto

Op de kruising Postweg / Kadijk in Poortvliet vond woensdagmiddag om 15.30 uur een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een automobiliste.
De 39-jarige motorrijder uit de gemeente Tholen had te laat in de gaten dat de 42-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente, die voor hem reed, afremde en botste er tegenaan.
Er was enkel blikschade.


W-2593-2005 Tas weg

In een onbewaakt ogenblik is woensdagavond rond 19.00 uur een tas van een 14-jarige Vlissingse jongen in de Walstraat in zijn woonplaats weggenomen.
De inhoud bestond uit een portemonnee en een horloge.


O-2594-2005 Aanrijding Colijnsplaat

Woensdagmiddag om 17.45 uur vond op de Noordlangeweg in Colijnsplaat een aanrijding plaats.
Een 62-jarige automobiliste uit de gemeente Noord beveland verleende op het kruispunt van de Noordlangeweg / Klaverweg geen voorrang aan een 29-jarige automobilist uit diezelfde gemeente.
De 29-jarige is voor behandeling aan zijn schouder met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes, de vrouw kwam met de schrik vrij.
Twee honden van de 29-jarige automobilist zijn door het personeel van de dierenambulance behandeld. Een van de honden was erg ernstig aan toe en is aan zijn verwondingen overleden.
De auto's zijn geheel vernield.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.