EYEON

Kennisnetwerk CPM - Business Planning opgericht

Het kennisnetwerk CPM-BP biedt finance executives een platform om ervaringen met corporate performance management en business planning uit te wisselen. Het netwerk is ontstaan tijdens een Round Table bijeenkomst eind november 2004. Een aantal bedrijven besloot toen om op regelmatige basis kennis over trends en best practices met elkaar te delen. Momenteel hebben de volgende bedrijven zich in het netwerk CPM-BP verenigd: ASML, Campina, Ferro, FSM Europe, Heineken, NRG Repro Facility, Oce, OPG Groep, Royal Philips Electronics, Royal Cosun, Royal Wessanen, Teijin Twaron en TNT.

EyeOn en CPM Partners faciliteren het kennisnetwerk onder meer via Round Table bijeenkomsten, die in 2005 zullen plaatsvinden op 12 mei en 29 september aanstaande.

Over EyeOn:
EyeOn is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van innovatieve business planning & control oplossingen in complexe organisaties. Niet alleen genereert EyeOn concepten en ideeën om de planning processen te verbeteren, maar neemt ook verantwoordelijkheid om procesverbeteringen bij klanten te verankeren. Deze aanpak heeft EyeOn succesvol toegepast bij uiteenlopende organisaties, zoals Philips Electronics, Bolsius, Suiker Unie, Wegener, Sphinx en Colbond.

Over CPM Partners:
CPM Partners is de autoriteit op het gebied van Corporate Performance Management. CPM Partners is in staat door goed advies en begeleiding de prestaties van organisaties te verbeteren. Samen met haar partners biedt CPM Partners een complete serviceportfolio.

Meer informatie:
EyeOn: loek.lemmens@eyeon.nl
CPM Partners: peter.geelen@cpmpartners.nl

20 apr 05 13:38