PERSBERICHT - 2005-04-23

Persuitnodiging lancering Nieuwe Maasmap in Rotterdam

Het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam (OBR) en Rotterdam Marketing zetten Rotterdam opnieuw op de kaart. Wij nodigen vertegenwoordigers avan de media daarom uit om de Maasstad op 12 mei 2005 van een nieuwe, verfrissende kant te komen bekijken. Op die dag wordt de Nieuwe Maasmap door dè Maasmeermin gelanceerd op een passende locatie in het Waterfront van Rotterdam.

De Nieuwe Maasmap is een spannende ontdekkingskaart voor bezoekers aan en bewoners van Rotterdam. De kaart prikkelt avonturiers en leidt langs trendy plekken en authentieke vergezichten.

Gebieden als de Oude Haven, de Kop van Zuid, het Scheepvaartkwartier, Leuvehaven en de Wilhelminapier komen aan bod. Natuurlijk ontbreken ook de bestaande attracties als de Spido, Euromast en Hotel New York niet op de kaart. Bijzonder is de combinatie van kaart en reisgids in één.

Project Waterfront
De Nieuwe Maasmap wordt uitgebracht in het kader van het project Waterfront en ter promotie van dit gebied tijdens het Nationaal waterjaar van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Met het project Waterfront zet de Gemeente Rotterdam in op de ontwikkeling van het gebied gelegen tussen Tropicana en Parkhaven en de Wilhelminakade, Noordereiland en Kop van Zuid.

Programma donderdag 12 mei


- 14:30 ontvangst aan boord

- 15.00 afvaart en presentatie Nieuwe Maasmap
- 16.00 aan wal en persexcursie door Waterfront Rotterdam
- 17:00 einde

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze ontvangst door een e-mail te sturen naar Ruby Vrolijk: r.vrolijk@rotterdam-marketing.nl of een fax naar 010-2051599. Graag aangeven of u aanwezig bent bij de presentatie dan wel deel neemt aan de persexcursie. U ontvangt van ons een bevestiging met de locatiegegevens.

OntwikkelingsBedrijf Rotterdam
Rotterdam Marketing

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie over de Nieuwe Maasmap kunt u contact opnemen met Esther Langendoen (Projectmanager Vakgroep Economie), OntwikkelingsBedrijf Rotterdam; 010 489 65 63 of E.langendoen@obr.rotterdam.nl.

Voor antwoord op vragen over de persexcursie op donderdag 12 mei kunt u contact opnemen met Ruby Vrolijk (perscoördinator Rotterdam Marketing); 010 205 15 00 of r.vrolijk@rotterdam-marketing.nl