FloraHolland


Vestiging Eelde zoekt sportieve hardlopers

EELDE (12 mei 2005) - Vorig jaar heeft vestiging Eelde voor het eerst meegedaan aan de 4 Mijl van Groningen met een bedrijventeam. Na de succesvolle loop van vorig jaar is gebleken dat er zich ook enthousiaste hardlopers onder onze kopers en kwekers bevinden. Daarom wil vestiging Eelde de deelname dit jaar graag wat breder trekken. Naast een hardloopteam met collega's wil vestiging Eelde met een sportief team kopers en/of kwekers de loop tot een nog groter succes maken.

Elk jaar gaat de opbrengst van de 4 mijl naar een goed doel. Dit jaar staat de 4 Mijl in het teken van de Charity Run. De opbrengst van de run gaat naar de Stichting Beatrixoord, het revalidatiecentrum van Noord Nederland, dat dit jaar 100 jaar bestaat. Met het geld, dat bij elkaar wordt gelopen steunt de 4 Mijl van Groningen de bouw van een proefwoning bij het centrum. Deze proefwoning wordt een volledig aangepast appartement waarin (rolstoel)patiënten aan het einde van hun revalidatieperiode, zo mogelijk samen met hun partner, met behulp van aangepaste apparatuur kunnen oefenen in het zelfstandig wonen.

De 4 mijl wordt gehouden op zondag 9 oktober 2005. De bedrijvenloop start voorafgaand aan de recreantenloop bij de Hortus in Haren en eindigt in het centrum van Groningen. De totale afstand bedraagt 6.437 meter.

Ben je een sportieve hardloper en lijkt het je leuk om in FloraHolland verband voor een goed doel aan deze bedrijvenloop mee te doen, dan kun je je tot 1 augustus aanmelden bij: Jolanda Oosterhoff: tel: 050 - 309 72 05 of jolandaoosterhoff@floraholland.nl.

Het aanmelden bij de organisatie en de inschrijvingskosten zal FloraHolland vestiging Eelde voor haar rekening nemen. Daarnaast dient elke deelnemer zelf een bedrag van EUR 25,00 per persoon in te leggen voor het goede doel.
Aanmeldingen verlopen op volgorde van binnenkomst, dus als je een fanatieke hardloper bent geef je dan snel op want vol = vol.


---