Heuvelrug 11.00 uur

Utrecht 12-05-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Toch geflitst

AUSTERLITZ- Op dinsdagavond kreeg een automobilist een bekeuring omdat hij een radardetector in zijn auto had. Omstreeks 20.50 uur passeerde de agenten de 39-jarige man uit Maarsbergen. De agenten kregen een signaal dat de man een radardetector, in zijn auto had. Hij kreeg een stopteken en het apparaat werd verwijderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Uit de lucht

COTHEN- Op dinsdag kreeg een man een bekeuring omdat hij eerder illegaal vuil had verbrand. Tijdens een eerder gemaakte milieuvlucht werd gezien dat een 49-jarige man uit Cothen afval (pallets) aan het verbranden was. Hiervoor was geen vergunning voor afgegeven en hij kreeg hiervoor een bekeuring van 220 euro.

Snelheidscontrole

ACHTERBERG- Van 14.00 tot 15.30 uur werd een snelheidscontrole gehouden op de Veenweg en de Maatsteeg. In totaal kregen 21 overtreders een bekeuring voor het rijden met te hoge snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 108 kilometer per uur waar 60 is toegestaan.

Aanhangercontrole

VEENENDAAL- Op woensdag werden in Veenendaal op verschillende plaatsen aanhangers gecontroleerd. In totaal werden 4 bekeuringen uitgeschreven voor o.a losbreekreminrichting niet op de juiste manier bevestigd en het uitsteken van delen uit de aanhanger.