Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BEN JE HET ZAT DAT JE TELEFOONGESPREKKEN DOOR DE WIND WORDEN VERSTOORD? Plantronics' nIEUWE INTREKBARE headset MAAKT EEN EIND AAN DE SLECHTE KWALITEIT VAN MOBIELE GESPREKKEN.

Geavanceerde ruisonderdrukking en een intrekbare kabel om een wirwar van snoeren te voorkomen, zorgen ervoor dat

de MX300 vooral voor actieve gebruikers een handige hands-free headset is.

Hoofddorp, 12 Mei 2005 - Plantronics, marktleider in communicatieheadsets, introduceert de MX300, een slimme nieuwe headset die door de WindSmart(TM) technologie nu ook heldere telefoongesprekken mogelijk maakt terwijl je in de wind staat te bellen. De headset borduurt voort op Plantronics' FlexGrip® design die gebruikers een comfortabele, stabiele en toch discrete pasvorm biedt. Door de innovatieve intrekbare kabel die voorkomt dat het snoer in de knoop raakt, zorgt deze headset voor vrijheid en flexibiliteit bij zijn gebruikers.

De MX300 bevat een unieke technologie die zelfs superieure geluidskwaliteit mogelijk maakt in winderige omgevingen. Op straat of in de auto, de WindSmart(TM) technologie maakt gebruik van een specifiek ontworpen materiaal op de microfoon dat het geruis van de wind verspreidt en diffuus maakt om kristalheldere telefoongesprekken mogelijk te maken.

De MX300 is slim ontworpen om te voldoen aan de eisen van gebruikers die vaak onderweg telefoontjes plegen. Met dit in het achterhoofd heeft Plantronics een headset ontworpen met een snoer dat van beide kanten in en uitgetrokken kan worden om te voorkomen dat het in de war raakt. Met een simpele druk op de knop die zich op de compacte snoerroller bevindt, kan een gesprek opgenomen of beëindigd worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Plantronics MX300 is nu beschikbaar en kost ¤ 19.99 (incl. BTW). De headset is combineerbaar met de meeste mobiele telefoons, onder andere die van Nokia, Siemens, Samsung en Sony Ericsson.

Over Plantronics

Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht communicatieheadset in 1962 en wordt algemeen erkend als de marktleider op het gebied van communicatie-hoofdtelefoon / mikrofoonsets. De onderneming is beursgenoteerd en heeft ongeveer 4000 werknemers in dienst. Plantronics is de grootste leverancier ter wereld van headsets aan telecom- en andere ondernemingen, waaronder vele bedrijven uit de Fortune 500. De headsets van Plantronics hebben een rol gespeeld in films en bij vele belangrijke gebeurtenissen, zoals de bij de historische woorden van Neil Armstrong op de maan in 1969: "One small step for man,...." Plantronics is gesticht in 1961, heeft een hoofdvestiging in Santa Cruz (VS) en kantoren in 18 landen. De producten worden wereldwijd geleverd en ondersteund door een netwerk van geautoriseerde professionele distributeurs en verkooppartners. Informatie over de onderneming en haar producten is te vinden op www.plantronics.com

Meer informatie voor de pers of afbeeldingen van de producten:

Lubbers & De Jong B.V.

Margriet Luttikhuizen

t: 00 31 (20) 421 05 65

e: Margriet@l-dj.nl