AutoRai

Print

Greenib Car bv beste importeur Hyundai

(12-5-2005)
Hyundai-importeur Greenib Car bv in Sassenheim is door Hyundai Motor Company (HMC) in Seoul uitgeroepen tot beste importeur ter wereld in After Sales; Managing Director Henny van Dijk van Greenib Car bv kreeg in Sydney, Australië, de Senior Executive Vice-President en COO van Hyundai Motor Company, de bokaal overhandigd die bij deze prestigieuze prijs behoort.
Hyundai Vice-President Kim roemde de Nederlandse importeur om het brede opleidingsprogramma. Het programma bevat naast de traditionele technische trainingen, die worden verzorgd door het Hyundai Trainings Centrum, ook de Hyundai Academy waarin het dealermanagement, de verkopers en de service-adviseurs commercieel worden geschoold op een zeer hoog niveau. Het in Nederland ontwikkelde programma is gebruikt als blauwdruk voor een wereldwijde standaard. Hierdoor weet de Hyundai organisatie zich altijd verzekerd van hoog opgeleid en erkend gecertificeerd dealerpersoneel, wat weer tot een hoge mate van klanttevredenheid leidt.

Ook prees Hyundai Vice-President Kim Nederland omdat het als eerste ter wereld Hyundai Global Service Way introduceerde. Dit is een kwaliteitscontrolesysteem dat de technici in Nederland, door tussenkomst van de importeur, online verbindt met de technici van Hyundai in Korea. Hierdoor kunnen eventuele klachten snel worden opgelost en indien noodzakelijk zeer snel verdere kwaliteits-verbeteringen worden doorgevoerd, wat de betrouwbaarheid van Huyndai in het algemeen en in Nederland in het bijzonder ten goede komt. Volgens Kim speelt de Nederlandse importeur hierin een hoofdrol.

Op het gebied van Dealer Identity, de herkenbare en uniforme uitstraling van het dealerbedrijf, is Greenib Car bv een voorbeeld voor de importeurs van Hyundai. Nederland staat model voor de rest van Europa!

Hyundai Vice-President Jae Il Kim: âHyundai hanteert de hoogste maatstaven. Wij willen altijd de best mogelijke oplossing voor onze klanten. Greenib Car bv levert een constante kwaliteit als importeur en vervult bovendien een voorbeeldfunctie. De Global Distributors Award in After Sales is voor ons een blijk van erkenning aan Greenib Carâ.

Hyundai (sinds 1967) is vertegenwoordigd in 193 landen en beschikt over ruim 5000 showrooms en dealers. De band tussen Hyundai Motor Company en Greenib Car bv is een bijzondere. De importeur in Sassenheim was, begin jaren zeventig, de eerste buitenlandse importeur voor Hyundai.