AVR


Eerlijk, betrouwbaar en verantwoord omgaan met het milieu

AVR scoort goed in Imago-onderzoek

Wat hebben een olifant, werkpaard, alleseter en een St. Bernard gemeen? Zij vormen samen het imago van AVR: groot, eerlijk en betrouwbaar. Een harde werker die deskundig en klantgericht verantwoord omgaat met het milieu. Dit blijkt uit een imago-onderzoek bij 114 relaties door het externe bureau R&M Matrix in april 2005.

AVR scoort goed op zijn professionaliteit, betrouwbaarheid, zakelijkheid, integriteit, dienstenpakket en het verantwoord omgaan met milieu. Dit imago vertaalt zich naar het rapportcijfer 7. Een mooi resultaat, maar de ambities van AVR gaan verder. Bij een volgend onderzoek wil AVR hoger uitkomen. Het onderzoek van april is een nulmeting. In de komende tijd wordt via vervolgonderzoeken nagegaan of de opvattingen wijzigen.

AVR is vooral bekend om de inzameling en transport van afval. Ook bekend zijn het scheiden van afval, recycling en hergebruik, verbranding en energieterugwinning, industriële reiniging, advisering en afvalmanagement, storten en immobiliseren van niet-verwerkbaar restafval. Minder bekend zijn de maritieme diensten en compostering.

AVR in de media
Positieve berichten in de media over AVR ervaart men unaniem als geloofwaardig. Maar ook aan negatieve berichten hecht men waarde. Financiële instellingen en de media zouden meer willen horen over de toekomstvisie van AVR. De klanten zijn grote industriële organisaties, gemeenten en bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf.