Gemeente Vlaardingen


Samen werken aan een bloeiende Zuidbuurt
12 mei 2005

Een paar bloembakken in uw straat of flat kunnen de boel enorm opknappen. In de Zuidbuurt helpen Bewonersgroep de Zuidbuurt, de gemeente, Stichting Waterweg Wonen en Het Bureau Welzijnsprojecten bewoners hun omgeving op te fleuren.

Hoe werkt het?

U woont in de Zuidbuurt en heeft een leuk plan om samen met andere bewoners uw omgeving op te fleuren met bloemen of planten? Kom dan op 21 mei naar de opfleurmarkt (van 11.00 uur tot 14.00 uur op het plein bij Wijkcentrum de Telder, Prof. Teldersstraat 10). U kunt daar de beschikbare opfleurpakketten zien en als u in aanmerking komt voor een pakket maken de organisatoren met u een afspraak waar en wanneer u de materialen kunt komen ophalen. Om in aanmerking te komen voor een pakket dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Op 21 mei 2005 wordt samen met u bekeken of u aan deze voorwaarden voldoet.

Tijdens de opfleurmarkt zijn er ook andere activiteiten voor jong en oud zoals een rommelmarkt, spelletjes voor kinderen tot 13 jaar (voetbal, schminken, kleuren etc), een snoepwedstrijd en voorlichting over bloemen en planten.